X

 

TANDLÆGE­BEHANDLINGER

KOSMETISKE TAND­BE­HAND­LINGER

 

Der er mange faktorer, der har betydning for dine tænders udseende, og selv om vi hos Tandlægerne Kildegårds Plads ikke kan spole tiden tilbage, kan vi gøre rigtig mange ting for at genskabe dine tænders udseende.

I sig selv er hvert tandeftersyn på en måde en løbende, lille kosmetisk tandbehandling, fordi vi renser og polerer dine tænder og rådgiver dig om den optimale pleje, hvilket jo altid vil medvirke til at holde dine tænder pæne.

Men måske er dine tænder over årene blevet præget af misfarvninger, uregelmæssigheder eller andre ting, som du egentlig gerne vil gøre noget ved, men alligevel har levet med i længere tid. Ofte vil disse misfarvninger eller uregelmæssigheder skyldes manglende pleje i tidligere år, eller være livsstilsrelaterede, f.eks. pga et forbrug af te, kaffe, vin eller tobak (misfarvninger) eller læskedrikke, frugt mv (ætsninger).

Tal med os om mulighederne! Det er ofte langt mindre dramatisk og omfattende, end mange tror, at få genetableret en harmonisk tandrække med et naturligt look. Ud over blegning kan det for eksempel være:

Kosmetiske plastbehandlinger af facaden på den tandrække, du viser frem, når du smiler. Sådanne plastbehandlinger kan f. eks. bruges til at lukke mellemrum mellem tænder, til at gøre en lille tand større eller til at rette et hjørne op på en beskadiget tand.

Keramiske tandbehandlinger af tandfacaden er er mere holdbare end plast, men kræver slibning af den eksisterende tand. Den keramiske tandkrone limes på den eksisterende tand.

Oplever du en daglig irritation over misfarvninger eller uregelmæssigheder i din tandrække? Book tid til en uforpligtende konsultation, hvor vi stille og roligt gennemgår mulighederne, og hvilket resultat, du vil kunne forvente. Vi ved rigtigt meget om emnet og har allieret os med de bedste specialister indenfor de mange forskellige felter, så vi vil kunne rådgive dig med en meget bred palette af mulige løsninger.

Kort ventetid

Du kan som regel komme hurtigt til tandlægen hos os, så du ikke skal vente og bekymre dig unødigt. Vi passer altid på at have ”luft i kalenderen” – så er der tid nok til de enkelte behandlinger, så der altid er ro på. Og så har vi altid tid til at tage akutte patienter ind.

Den korte ventetid er en fordel, hvis du pludseligt får behov for tandlægehjælp, og det afhjælper også tandlægeskræk, at du ikke skal vente i mange uger på at komme til.

Book gerne en tid til konsultation med det samme.

Husk også, at du altid kan ringe til os. Hvis dit behov er akut, og du ikke kan finde en tid on-line, der passer dig, så ring endelig til os eller send os en e-mail, så finder vi en tid.

Moderne teknologi og opdateret faglighed

Hos os oplever du en moderne og top-udstyret tandlægeklinik med et dygtigt og dedikeret personale. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bliver løbende efteruddannet inden for den nyeste faglige viden. Vores udstyr er baseret på de nyeste digitale teknologier.

Vi er generalister med en meget bred faglig viden, og ved særligt komplicerede behandlinger, samarbejder vi tæt med førende eksperter inden for de forskellige fagområder. Alt sammen, så vi kan gennemføre alle typer behandlinger optimalt med det bedst mulige resultat – og med et minimum af ubehag og smerte for dig.

Vi har erfaring med alle typer behandlinger, og alligevel bliver det aldrig rutine, fordi alle vores behandlinger bliver tilpasset den enkelte patient. Du får den omsorg, som netop du har det bedst med.

Attraktive priser

Mange behandlinger bliver centralt prissat af overenskomsten. Alligevel kan vi tilbyde attraktive priser på en række områder som fx plastfyldninger og kroner, da vi er en lille klinik uden stor administration og med en billig husleje og desuden ordner hele sagsgangen 100 % digitalt.

Læs mere om vore attraktive priser her

Dentist Gentofte

Bestil en
tandlæge­tid!

Kontakt os

Bestil et opkald

Sådan finder du os

 

Mød holdet hos 
Tandlægerne Kildegårds Plads

%MCEPASTEBIN%
tandlaege hala obari christensen

Tandlæge
Hala Christensen

Læs mere...
tandlaege sidsel balle hansen

Tandlæge
Sidsel Balle Hansen

Læs mere...

klinikassistent christelle christensen

Klinikassistent
Christelle Christensen

Læs mere...
klinikassistent karina frederiksen

Klinikassistent
Karina Frederiksen

Læs mere...
klinikassistentelev Tilde Stensballe Madsen

Klinikassistentelev 
Tilde Stensballe Madsen

Læs mere...
klinikmedhjælper Cassandra Repstock Romme

Klinikmedhjælper 
Cassandra Repstock-Romme

Læs mere...

Særlig om­sorg ved Tand­læge­skræk

 

Hører du til dem, der kun mod­vil­ligt går til tand­lægen? Måske har du bare ikke fundet den rette tand­læge endnu. Hos os går vi langt for at mindske din bekymring, vi tager os tid til dit tand­eftersyn og din tand­behandling, og vi lægger alting til rette, så du kan slappe bedst muligt af:

 • Rolig tand­klinik uden stress
 • Personlig og tillids­fuld behandling
 • Stor tålmodighed
 • Højt informations­niveau før, under og efter din behandling


Læs mere om smertefri behandling

 

Hala diplom 2018

  Hala diplom 2017

 

Moderne tandlæge i gentofte

 • Gruppebillede
 • Moderne tandklinik
 • Facade
 • Hala
 • Venteværelse hos tandlæge
 • Karina
 • Rundtur3
 • Rundtur6
 • Tandlæge kort ventetid
 • Kort ventetid

Medlem af  Tandlæge foreningenpraktiserende tandlaegers organisation logo

Tandlægerne Kildegårds Plads · Kildegårds Plads 1 · 2820 Gentofte · 3965 3103

Del siden: